Syntynyt 23. syyskuuta 1992, Emporiassa (KS) | Asuu siskonsa kanssa New Yorkissa | Työskentelee myyjänä Melody's vaateliikkeessä

Kun Emma Eriksenilta kysytään millainen hänen lapsuutensa oli, ei vastausta tarvitse miettiä kovin kauaa – se oli onnellinen. Hänellä oli vanhemmat, jotka rakastivat ja muutamaa vuotta vanhempi isosisko Tina, jonka kanssa oli mukavaa viettää aikaa rauhallisessa Emporian kaupungissa Kansasissa. Eriksenien perhe omisti maatilan, joten Emma tottui siihen, että he asuivat käytännössä keskellä ei mitään. Se ei kuitenkaan vilkasta tyttöä haitannut vaan hän nautti täysin rinnoin siitä, että hän sai elää luonnon lähellä. Koulussakin tuli käytyä ja Emma kiikutti kotiin hyviä numeroita, sillä tyttö piti opiskelusta, lukemaankin hän opetteli Tinan avustuksella jo ennen koulun aloittamista. Kavereitakin riitti ja myös Eriksenien kotona nähtiin usein vierailemassa Emman kavereita. Lapsuus oli siis huoletonta aikaa ja toisinaan Emma kaipaa Emporian rauhallista ympäristöä.

Voisi siis kuvitella, että Emman kaltainen maalaistyttö olisi jäänyt Emporian rauhaan, mutta täysi-ikäistyttyään tytölle tuli kova kiire päästä maalta pois. Syytä hän ei osannut oikein itsekään selittää, kun vanhemmat utelivat, miksi Emmalla oli niin kova kiire lähteä maailmalle. Emma vain selitteli haluavansa nähdä muutakin kuin kotikaupunkinsa ja vanhemmat ymmärsivät sen – tytön äiti oli kotoisin Ruotsista ja kumpikin vanhemmista oli matkustellut paljon, joten oli ymmärrettävää, että myöskään Emma ei halunnut vain jäädä kotikaupunkiin. Sen sijaan Emma otti suunnakseen itärannikon ja New Yorkin, sillä siellä asui myös Tina-sisko. Aluksi Emma muuttikin väliaikaisesti siskonsa nurkkiin, luvaten kyllä lähteä mahdollisimman pian omilleen. Töitä Emma sai samoilla nurkilla olevasta pubista ja se työpaikka osoittautui omalla tavallaan kohtalokkaaksi, sillä samaisessa pubissa työskenteli muuan Jordan Austen. Kaksikolla synkkasi Emman ensimmäisestä työvuorosta lähtien ja vain paria viikkoa myöhemmin he seurustelivat – kuukauden tuntemisen jälkeen Emma oli jo kantanut tavaransa Tinan nurkista Jordanin luokse puhuen silmät kirkkaana elämänsä rakkauden löytämisestä.

Elettiin siis vuotta 2012 ja Emma eli elämänsä onnellisinta aikaa. Työt pubissa olivat mukavia, mutta samaan aikaan hän suunnitteli jo uusia asioita elämäänsä. Emma oli aina haaveillut eläinlääkärin ammatista ja kovasti Emma tutki vaihtoehtojaan. Jossain vaiheessa hän suunnitteli jopa Ruotsiin muuttamista opiskeluiden perässä ja Jordan lupautui lähtemään tyttöystävänsä mukana. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun kaksikko puolen vuoden tuntemisen jälkeen keksi alkaa yrittämään lapsen saamista. Emma hehkui onnea, mutta kun lasta ei alkanut vuodenkaan yrittämisen jälkeen kuulua, pariskunta tiesi, että jotain oli pielessä. He hakeutuivat lapsettomuustutkimuksiin ja vaikka kumpikin olisi halunnut uskoa, että heillä oli vain huonoa tuuria matkassa, kumpikin tiesi, että jotain oli vialla. Tutkimusten jälkeen se vika sitten löytyikin – Jordan ei voisi koskaan saada lapsia. Emma yritti niellä pettymyksensä, mutta ajan kanssa asia alkoi vaivata heitä kumpaakin. Jordan tuntui pääsevän asiasta nopeammin ylitse ja Emmakin oli aluksi sitä mieltä, että he voisivat vaikka adoptoida, mutta kumpikin kuitenkin tajusi lopulta, että heidän suhteensa ei vain tulisi enää toimimaan, lapsettomuus oli liian suuri este kummankin unelmille. Sinänsä ihan sovussa pariskunta siis erosi alkukeväästä 2014.

Eronsa jälkeen Emma kantoi taas tavaransa Tinan nurkkiin ja muutamat ensimmäiset viikot Emma keskittyi lähinnä valittamaan huonoa elämäänsä. Omaa valitustaan ajatellessaan Emma kuitenkin lopulta ymmärsi, että hän ei voisi märehtiä menneessä vaan hänen pitäisi tehdä niitä asioita, mitä hän oli aina halunnut tehdä – tässä tapauksessa hän päätti lähteä kesäksi äitinsä kotimaahan, Ruotsiin. Kohteeksi valikoitui Tukholma, sillä äiti onnistui järjestämään tyttärelleen töitä ystävänsä kahvilasta. Tukholma tekikin hyvää vastaeronneelle Emmalle, mutta kuten menneisyys oli osoittanut, Emmalla oli tapana ihastua paljoa ajattelematta. Loppukesästä hänellä olikin jonkinlainen yhden yön juttu erään Alekseij’n kanssa ja yhdessä vietetty yö johti myös tapailuun. Tapailu ei kuitenkaan kerennyt kestää kauaa, sillä Emman työsopimus loppui, eikä hänen auttanut muu kuin pakata jälleen tavaransa ja lähteä takaisin Yhdysvaltoihin. Alekseij jäi tytön mieleen, mutta hän kuitenkin tiesi, että kaukosuhde ei tulisi mitenkään toimimaan, joten hyvästit oli pakko sanoa. Jälleen kerran Emma oli soittelemassa siskonsa ovikelloa ja kuten myös aiemmilla kerroilla, tälläkin kertaa Tina otti elämän murjoman pikkusiskonsa vastaan ja tarjosi tälle katon pään päälle. Tinan avulla Emma sai itselleen myös suhteellisen nopeasti uuden työpaikan - Tina oli jo tuolloin seurustellut pidemmän aikaa muusikko Austin Jr Harringtonin kanssa ja oli näin ollen tietoinen, että Austinin sisko Melody etsi uutta työntekijää vaateliikkeensä. Niin ikään julkisuudessa tunnettu Melody oli tarkka siitä, kenet hän ottaisi töihin yritykseensä, mutta Emma onnistui tekemään vaikutuksen. Toisaalta Emma on myös harvinaisen tietoinen siitä, että ilman Tinan ja Austinin parisuhdetta hän ei olisi päässyt edes työhaastatteluun saakka. Niin tai näin, Emma ei voi valittaa. Hänellä on uusi koti ja hyvä työpaikka, joten elämä on taas mukavaa.

Emman menoa ei tarvitse katsoa kovin montaa minuuttia, kun osaa jo tehdä suhteellisen kattavan luonneanalyysin. Emma on puhelias, nauravainen ja sanalla sanoen eloisa. Tietyllä tapaa myös erittäin sinisilmäinen, eikä Emma halua uskoa kenestäkään mitään pahaa. Jonkinlaista nuoruuden viattomuutta on siis vielä havaittavissa, siitäkin huolimatta, että tyttö on jo 23-vuotias. Tätä ei kuitenkaan pidä käsittää väärin. Emma ei ole mitenkään tyhmä, eikä hän anna helposti huijata itseään, mutta ehkä hieman höpsähtänyt kuvaisi häntä parhaiten. Kun Emma saa jotain päähänsä, hän lähtee toteuttamaan ideaansa täysillä, eikä jää hetkeksikään paikoilleen miettimään, kannattaako sen idean toteuttaminen alkuunkaan. Emman suunnasta kuuluu aina hyväntahtoista nauramista ja hymyä tytön kasvoilta ei puutu koskaan. Emman kanssa onkin siis helppo tulla toimeen ja mielellään Emma tutustuukin uusiin ihmisiin. Ehkäpä juuri senkin takia Emma on niin hyvin viiht

Ihastuessaan Emma heittää kirjaimmellisesti vaaleanpunaiset lasit silmille, eikä hän näe tai kuule kenenkään järkeviä sanoja siitä, että asiat pitäisi ottaa rauhallisemmin. Emma kuuntelee tasan ja ainoastaan sydämensä ääntä ja senkin takia hän muutti Jordanin kanssa yhteen niin nopeasti. Varsinkin tytön vanhemmilla oli sana jos toinenkin sanottavana Emman päätöksestä, mutta Emma tiesi jo silloin tehneensä oikean valinnan. Parisuhteen päättyminen tuntuikin kuin märän rätin heitolta kasvoille, sillä Emma oli kuvitellut, että he pysyisivät yhdessä loppuelämänsä ajan. Pikkuhiljaa Emma on kuitenkin päässyt erosta yli ja nykyään hän muistelee Jordanin kanssa vietettyä aikaa hyvällä – miehen itsensä kanssa Emma ei tosin ole ollut tekemisissä heidän eronsa jälkeen. Eron jälkeen Emma myös vakuutti ja vannoi, ettei hän menisi sotkeutumaan yhteenkään mieheen aivan heti uudestaan, mutta niin hän vain meni ja ihastui Alekseij’hin kesän aikana Tukholmassa. Useaan otteeseen Emma onkin harmitellut, että he tutustuivat, kun Emma oli jo lähdössä pois, mutta hän on kuitenkin todennut, että asiaa ei auta murehtia vaan jos heidät oli tarkoitettu yhteen, he löytävät vielä toisensa uudestaan jonain päivänä – niin, Emma todella uskoo kohtaloon.

Perheeseensä Emmalla on aina ollut läheiset välit ja hän onkin kiitollinen siitä, että niin vanhemmat kuin Tinakin ovat aina olleet hänen tukenaan jokaisessa hänen päätöksessään. Vaikka vanhemmat hieman välillä pudistelevatkin päätään tyttärensä tekemisille, kaikesta huolimatta he ovat aina vain halunneet hänelle parasta. Tinan kanssa Emma on aina ollut läheinen, eikä hän osaa kuvitellakaan elämäänsä ilman siskoaan. Toisinaan Emmaa on hieman harmittanut, miten hän on aina pyörimässä Tinan nurkissa ja kaipaamassa tämän apua, mutta loppujen lopuksi kumpikin on kohautellut olkiaan ja todennut, että sitähän varten siskot ovat – vastaavissa tilanteissa myös Emma auttaisi Tinaa. Myös ystävät on tärkeitä Emmalle, mikä lienee sanomattakin selvää. Ystäväporukastaan Emma on aina ollut se hieman höppänä tapaus, jonka menolle vain naureskellaan, hyväntahtoisesti tosin. Kun joku sanoo arvatkaa mitä tapahtui, kaikki tietävät, että Emma se on taas tehnyt jotain älytöntä. Emma kuitenkin itse vain nauraa muiden mukana, sillä hän tietää itsekin, että hän onnistuu aiheuttamaan jännitystä läheistensä elämään.

Emma on varsin siro – pituutta hänellä on 157 senttimetrin verran, eikä painoakaan ole ylimääräisiä kiloja. Emma pitää huolen itsestään liikkumalla säännöllisesti ja tytön harrastuksiin kuuluukin mm. salilla käyminen, jooga ja nyrkkeily. Viimeisenä mainitun hän aloitti vasta New Yorkiin muutettuaan, sitä ennen rakkaimpiin harrastuksiin kuului ratsastaminen. Ratsastamassa Emma käy nykyään aina Emporiassa käydessään ja välillä häntä harmittaakin, että samaa mahdollisuutta ei ole New Yorkissa. Hiukset Emmalla on ruskean sävyiset, silmien sininen väri on puolestaan peritty äidiltä.

Pelaaja: jensku Kuvissa: Carly Rae Jepsen RPG: From New York With Love RPG