Koko nimeltään Melody Christina Harrington.
Syntynyt joulukuun 2. päivänä vuonna 1989, New York Cityssä (NY).
Perheeseen kuuluu vanhemmat Austin ja Alicia,
isoveli Austin (s. 1988), pikkusiskot Kimblerly (s. 1992) ja Mackenzie (s. 1995) sekä pikkuveli Tristan (s. 1998).
Äiti vuonna 2006 syntyneelle Jeremiah-pojalleen

Opiskellut vaatesuunnittelijaksi, työskentelee nykyään oman vaatemerkin parissa
Omistaa myös oman vaateliikkeen
Asuu Brooklynissä yhdessä poikansa kanssa
Hetero, tällä hetkellä sinkku

Aikajana & Suhdekartta
Kun puhutaan amerikkalaisesta rock-musiikista, on vaikea välttyä kuulemasta Blackoutista, joka nousi lähes kerrasta koko maailman tietoisuuteen. Blackout perustettiin 80-luvun alkupuolella ja yhä edelleen jokainen tietää tämän veteraanimusiikin ja varsinkin sen keulahenkilön, Austin Harringtonin. Tuolloin vielä nuori Austin oli vasta päässyt suosion makuun, kun tutustui töidensä ohella texasilaiseen Alicia McCannelliin, joka puolestaan oli luonut nuoresta iästään huolimatta näyttävän uran countrylaulajana. Kaksikon ensitapaamisesta alkaen mahdollisesta suhteesta alettiin juoruta, mutta suhde myönnettiin vasta vuotta myöhemmin. Suhteen myöntämisen jälkeen ihmiset alkoivat kiinnittää yhä enemmän huomiota Aliciaan – jokainen odotti kovasti vauvauutisia, sillä kumpikin oli aiemmissa haastatteluissa ilmaissut haluavansa jonain päivänä ison perheen. Töitä paiskittiin kuitenkin vielä muutama vuosi ennenkuin alkukesästä 1989 vasta-avioitunut Harringtonin pariskunta myönsi, että lapsi oli tuloillaan. Jouluaattona heidän esikoisensa sitten syntyi ja poika sai nimekseen Austin Christopher Junior.

Ainoaksi lapseksi Austin ei suinkaan jäänyt vaan jo seuraavan vuoden joulukuussa perheeseen saatiin naiskauneutta, kun Melody Christina syntyi. Seuraavien vuosien aikana perhe kasvoi entisestään ja lopulta lapsiluku vakiintui viiteen, kun perheeseen oli syntynyt myös tyttäret Kimberly ja Mackenzie sekä poika Tristan. Lapsimäärästä huolimatta vanhempia ei kotona juurikaan näkynyt ja lapsikatras tottui olemaan alati vaihtuvien lastenhoitajien seurassa sekä keskenään. Melodya se ei ikinä haitannut, sillä kotoa heiltä löytyi ihan kaikki mahdollinen mitä saattoi vain kuvitella ja sisaruksista oli aina seuraa. Toki hän olisi vanhempiaankin välillä kaivannut hieman enemmän, mutta ei hän ole koskaan asian perään jaksanut harmitella – nyt kun hänellä on oma lapsi, hän ymmärtää, miten tärkeää on saada tehdä myös muutakin kuin olla se pullan tuoksuinen kotiäiti, joka pyhittää koko elämänsä lapselleen. Välit omiin vanhempiin ovat siis hyvät, äitiin ehkä läheisemmät, sillä Melody ja Alicia työskentelevät nykyään yhdessä.

Lapsuuttaan Melody ei ehkä ensimmäisenä kuvailisi sanalla rauhallinen, mutta onnellisena hän sitä silti piti. Hän sai kaiken tarvitsemansa ja koulunsa hän kävi hienoimmissa yksityiskouluissa. Ihan normaalia arkea he eivät tietenkään eläneet ja mihinkään ei voinut lähteä ilman henkivartijaa. Vanhemmat myös työnsivät lapsiaan aktiivisesti julkisuuteen pienestä pitäen ja monen monta kertaa Melody sai kuulla, miten hänestäkin povattiin vähintäänkin äitinsä kaltaista countrylaulajaa. Jo nuorena Melody kuitenkin teki selväksi, että heidän perheessään musiikkipuolen hoitaisi vanhemmat ja Austin, hän ei ole ikinä ollut laulamisesta kiinnostunut. Kitaraa Melody kyllä opetteli soittamaan jo nuorena, mutta enemmän hän on aina ollut kiinnostunut muodista. Melody on aina ollut hyvä piirtämään ja omia vaateideoitakin hän alkoi piirrellä ylös ja junior high schoolin aikana, eikä innostus ainakaan ottanut laantuakseen, kun Alica-äiti siittyi enemmän muodin pariin ja alkoi suunnitella ensimmäistä omaa vaatemallistoaan. Nuorelle neiti Harringtonille oli siis hyvin selvää, että hän hakeutuisi opiskelemaan vaatesuunnittelua high schoolin jälkeen.

Ennen vaatesuunnittelijan opintoja Melody sai kuitenkin huomata, ettei elämä mene aina suunnitelmien mukaan. Aivan ensimmäisen high school vuotensa loppupuolella Melody tutustui muuan Björn Montgomeryyn, hyvin pitkälti Austinin kautta, pojat kun olivat keskenään kavereita. Kesäloman tullen Melody ja Björn alkoivat viettää enemmän aikaa yhdessä ja kaipa sitä ajan viettoa pystyi tapailuksikin kutsumaan. Uuteen ihmiseen tutustuminen oli Melodysta mukavaa ja jännittävää ja Björnin kanssa hän koki kaiken aina kädestä pitämisestä ensisuudelmaan, lopulta myös ensimmäiseen sänkykertaan asti. Sen sänkyyn päätymisen jälkeen homma kuitenkin koki loppunsa, eikä Melody koskaan saanut asiaan mitään selitystä, sillä myöhemmin hän sai kuulla Björnin lähteneen vaihto-opiskelemaan Ruotsiin. Olisi valehtelua väittää, etteikö Melody olisi ollut katkera – hän oli oikeasti kerennyt ihastua, mutta Björn vain jätti hänet kuin nallin kalliolle. Pahempaa oli kuitenkin luvassa, sillä juuri ennen koulun alkua Melody havahtui siihen, ettei hänellä ollut ollut kuukautisia pitkään aikaan ja oudot pahoinvointikohtauksetkin vaivasivat häntä, varsinkin aamuisin. Mielessään Melody pyöritteli raskauden vaihtoehtoa, mutta hän vain kielsi asian itseltään – lopulta viimeinen tikki oli, kun hän pyörtyi ensimmäisellä kouluviikolla kesken matematiikan tunnin ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Verikokeista selvisi, että Melody oli raskaana.

Sen sairaalakäynnin jälkeen Melody soitti keskellä kiertuetta olevalle äidilleen itku kurkussa ja kertoi, mitä oli tapahtunut. Raskaudesta kertominen oli ehkä pelottavinta, mitä Melody on ikinä tehnyt, mutta hän oli lopulta tyytyväinen, että hän teki niin. Ennen äidin kotiinpaluuta hän oli kuitenkin jo kerennyt tehdä päätöksensä – hän halusi pitää lapsensa. Vanhemmille päätös oli tietysti aluksi järkytys, sillä eihän Melody ollut kuin vasta hieman alle 17-vuotias. Melody kuitenkin piti päänsä ja alun järkytyksen jälkeen vanhemmat tukivat tytärtään. Melody kävi koulussa lähes laskettuun aikaan saakka ja maaliskuussa 2006 syntyi hänen poikansa Jeremiah. Björnille Melody ei ilmoittanut asiasta mitään ja käski myös Austinin pitää suunsa kiinni – hänen mielestään Björn ei ansainnut kuulla pojastaan mitään. Jeremiahin syntymä muutti tietysti Melodyn elämää, mutta hän ei koskaan ole ollut siitä pahoillaan. High schoolin Melody suoritti loppuun vuotta ikätovereitaan myöhemmin, mutta jatko-opinnoista hän ei tinkinyt vaan hakeutui kouluun saman tien koulun penkiltä päästyään. Vanhempien rahojen turvin Melody saattoi hommata Jeremiahille parhaan mahdollisen lastenhoitajan ja hänen ei koskaan tarvinnut huolehtia poikansa puolesta opiskeluidensa aikana tai niiden jälkeenkään.

Melody valmistui koulusta erinomaisia paperein ja kuten arvata saattaa, Harringtonien sukunimi herätti huomiota. Tietysti Melody oli lahjakas, eikä hän ole koskaan yrittänyt mennä urallaan eteenpäin nimensä avulla, mutta hän tiedostaa kuitenkin itsekin, että asiat eivät ehkä olisi tapahtuneet yhtä helposti, jos hänen vanhempansa eivät olisi kuuluisia. Jo koulussa Melody oli tehnyt suunnitelmia äitinsä vaatemerkille ja koulusta päästyään hänestä tuli äitinsä yhtiökumppani ja nykyään hän on laajentanut bisnestä myös omaksi yritykseksi. Melodylla on oma vaateliike, jossa hän myy vaatteitaan, mutta hän suunnittelee tilauksesta vaatteita myös julkisuudesta tutuille ihmiselle – punaisella matolla on nähty kerran jos toisenkin Melodyn tekemiä mekkoja. Myös Austinin bändi on saanut osansa Melodyn vaatemerkistä, sillä Melody on suunnitellut useat bändin musiikkivideoilla nähdyistä vaatteista. Melody elää siis hyvin pitkälti omaa unelmaansa ja vaikka tasapainottelu uran ja äitiyden välillä on toisinaan rankkaa, Melody nauttii elämästään.

Rauhalliseksi Melody ei voi missään nimessä kuvailla. Melody on puhelias ja iloinen nuori nainen, jolla riittää aina jotain sanottavaa. Melodylla on aina monta rautaa yhtä aikaa tulessa, eikä hän oikeastaan osaa rauhoittua hoitamaan vain yhtä asiaa kerrallaan. Suhteellisen korkea työmoraali onkin peritty vanhemmilta, sillä kotona on aina opetettu, että jos jotain haluaa niin sen eteen pitää olla valmis tekemään töitä, eikä mikään tule ilmaiseksi. Töitä Melody onkin aina paiskinut niska limassa ja hän inhoaa sitä, jos joku tulee väittämään, että hän on menestynyt urallaan vain vanhempiensa ansiosta. Yleensä Melody viittaa kintailla moisille puheille, mutta pakko hänenkin on myöntää, että ne puheet jäävät aina välillä kummittelemaan hänen mieleensä, sillä ei hän halua olla kenenkään silmissä mikään pyrkyri, joka ei pärjäisi elämässä ilman kuuluisia vanhempiaan.

Siinä missä Austin ajattelee heidän vanhempiensa pilanneen koko lapsikatraan elämän, Melody uskaltaa olla asiasta eri mieltä. Hän ymmärtää kyllä, että vanhemmille oli tärkeää saada tehdä omia juttujaan ja kumpikaan ei halunnut jäädä vain täysin kotiin. Tietysti Melodykin harmitteli nuorempana, että vanhemmat eivät olleet juuri koskaan kotona, mutta ymmärsi syyt siihen. Hän kokee kuitenkin vanhempiensa rakastaneen heitä kaikkia viittä ja ei se rakkaus ole pelkästään lapsuuteen loppunut. Sisaruksiinsa Melodylla on aina ollut läheiset välit, ehkä johtuen juuri siitä, että ovat aina viettäneet aikaa niin paljon keskenään ja heille on hioutunut vuosien aikana niin vahva me - henki. Nykyisin aikaa vain ei meinaa aina riittää niin paljoa varsinkaan Austinin ja pikkusiskojen kanssa, sillä jokaisella heillä on niin omat juttunsa ja useimmiten he ovat aina yhtä aikaa eri kaupungeissa, joten tapaamisia on vaikea sopia. Puheluita ja viestejä kuitenkin vaihdellaan päivittäin ja varsinkin Tristan vierailee usein Melodyn luona, pitkälti jo senkin takia, että veli viihtyy hyvin Jeremiahin seurassa.

Äitiyden Melody on omaksunut osaksi itseään suhteellisen hyvin nuoresta iästään huolimatta. Jeremiah on hänelle kaikki kaikessa, mutta jo heti pojan synnyttyä Melody päätti, että hän haluaa tehdä elämässään muutakin kuin olla lapsen kanssa kotona. Melody on kuitenkin aina laittanut poika hyvinvoinnin etusijalle, eikä hän voisi tehdä mitään, mikä on Jeremiahille jollain tapaa haitallista. Ensimmäiset vuodet äitinä menivätkin osittain sumussa, sillä Melodylla oli kova tarve todistella muille, että hän pärjää ja että hän oikeasti osaa olla hyvä äiti. Aluksi hän ei olisi halunnut millään ottaa apua muilta vastaan, mutta lopulta hänenkin oli myönnettävä, ettei hän jaksaisi tehdä kaikkea ihan yksin. Nykyään Melody monesti sanookin, että heistä on muotoutunut Jeremiahin kanssa hyvä tiimi. Jeremiah on reipas nuori poika, joka on tottunut äitinsä kiireiseen aikatauluun. Kaikeksi onneksi poika on perinyt äitinsä puheenlahjat ja tämä on onnistunut nuoresta iästä huolimatta keräämään itselleen paljon ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa. Melody on kuitenkin aina painottanut, että Jeremiahin pitää sanoa, jos hänestä tuntuu, että äiti ei ole tarpeeksi kotona – Melody on kuitenkin pyrkinyt siihen, että hän hoitaa työnsä Jeremiahin ollessa koulussa ja kun poika tulee kotiin, Melody viettää tämän kanssa aikaa ja työt jatkuvat vasta Jeremiahin nukkumaan menoajan jälkeen.

Oman bisneksen pyörittämisen ja äitinä olemisen lisäksi Melodylla ei ole juurikaan omaa vapaa-aikaa. Ihmissuhteet ovatkin siis melko lailla kuivuneet kasaan, mitä Melody on moneen kertaan harmitellut. Hänellä ei vain yksinkertaisesti ole aikaa lähteä ystävien kanssa ulos, saatikka käydä treffeillä. Jeremiahin syntymän jälkeen Melodylla on ollut pari suhdetta, mutta mitään turhan vakavaa niistä ei ole päässyt kehittymään. Toisinaan Melody on harmitellut sitä, että Jeremiahilla ei ole minkäänlaista miehen mallia elämässää ja osittain hän on jopa katkera siitä Björnille. Melody tietysti tiedostaa sen, että hän itse oli se, joka teki tietoisen päätöksen olla kertomatta pojasta Björnille, mutta Melody syyttelee siitäkin miestä itseään – jos Björn ei olisi lapsellisesti vain häipynyt, Melody olisi kyllä kertonut. Harmaita hiuksia on myös aiheuttanut Jeremiahin kysymykset omasta isästään, sillä kyllähän 9-vuotias poika on jo vuosia ymmärtänyt kysellä isänsä perään. Melody on aina vain kiertänyt kysymykset mitä ihmeellisimmillä tekosyillä, mutta hän tiedostaa kuitenkin, että jonain päivänä on myös totuuden vuoro – hän kuitenkin toivoo, että se päivä ei ole ihan lähitulevaisuudessa.

Melody ei mitenkään tarkoituksen mukaisesti yritä erottua joukosta, mutta totuus kuitenkin on, että sana räväkkä todennäköisesti kuvaa Melodyn ulkonäköä parhaiten. Melodylla on tummat pitkät hiukset sekä tummat silmät. Lävistyksiä hänellä on korvissaan sekä nenässään, huulilävistyskin löytyi nuorempana, mutta sen hän on jo ottanut pois. Tatuointeja Melodylla on siellä täällä vartalossaan – näkyvimmät käsissä, mutta niitä löytyy myös niin selästä, vatsasta kuin kyljistäkin. Useaan otteeseen Melody on saanut kuulla huomautuksia siitä, miten paljon heissä on samaa Austinin kanssa ja pienestä ikäerosta johtuen monet ovat luulleet, että he ovat kaksosia, mutta moisille puheille Melody vain naureskelee. Sisarusviisikosta Austin, Melody ja kuopas Tristan ovatkin ehkä eniten toistensa näköisiä, mistä Melody ei ole pahoillaan – he vain ovat tulleet ulkonäössään enemmän isäänsä, kun taas Kimberly ja Mackenzie ovat perineet ulkonäkönsä äidiltään.

Pelaaja: jensku Kuvissa: Valerie Poxleitner RPG: From New York With Love