Koko nimeltään Elizabeth Reeva Amalia Aubrey. Syntynyt 16. tammikuuta vuonna 1986, Leedissä, Iso-Britanniassa. Perheeseen kuuluu vanhemmat, isoveli Matthew, isosisko Adanna sekä kaksoissisko Vanessa.

Isä kotoisin Iso-Britanniasta, äiti Etelä-Afrikasta - näinollen kaksoiskansalaisuus kumpaakin maahan, Yhdysvaltoihin pysyvä oleskelulupa. Äidinkielenään puhuu englantia ja afrikaansia. Koulutukseltaan lastentarhanopettaja, työskentelee tällä hetkellä yksityisessä päiväkodissa. Parisuhteessa liikemies Jack Harrisin kanssa, muuttanut miehen perässä New Yorkiin muutama vuosi sitten.

Elizabeth on todennäköisesti kiltein ihminen, jonka tulet koskaan tapaamaan. Naisella on aina ollut tapana asettaa muut itsensä edelle, eikä hän osaa sanoa kenestäkään edes puolikasta pahaa sanaa. Kiltteys on aina ollut Elizabethin vahva, mutta samalla myös heikko puoli. Toisinaan tekisi taatusti hyvää osata edes hieman laittaa vastaan, mutta Elizabeth ei kerta kaikkiaan osaa. Ihan täysin muiden vietävissä nainen ei sentään ole, mutta tietynlainen sinisilmäisyys ja hyväluontoisuus on ollut osa Elizabethin luonnetta pienestä saakka.

Elizabeth Reeva Amalia nimen saanut tyttö syntyi perheensä kuopukseksi muutama minuutti kaksoissiskonsa Vanessan jälkeen. Perheeseen kuului arkkitehtinä työskentelevä isä Rich, diplomaatti-äiti Mandisa sekä vanhemmat sisarukset Matthew ja Adanna. Uudet tulokkaat otettiin hyvin vastaan, mutta elämä muuttui hyvinkin pian kaksosten syntymän jälkeen, sillä Mandisa-äidin työt johdattivat perheeseen valtameren toiselle puolelle, Yhdysvaltojen Washington D.C:hen. Elizabeth ei oikeastaan koskaan ole osannut kaivata Iso-Britanniaan ja kotikaupunkiinsa Leedsiin, hän omaksui hyvinkin nopeasti amerikkalaiset tavat. Siinäkin suhteessa he poikkesivat hyvin paljon Vanessan kanssa toisistaan – vaikka tytöt ovat paitsi identtiset kaksoset ja toistensa parhaat ystävät, luonteiltaan he ovat kuin yö ja päivä. Vanessa oli heistä se kapinoiva, joka kaipasi Brittien saarille, kun taas Elizabeth viihtyi oikein hyvin Washingtonissa ja hän leikki jo lapsena hiljaa kiltisti, eikä häirinnyt ketään. Vanessa oikeastaan olikin se, joka teki kaikki kepposet ja aiheutti päänvaivaa muille, mutta useimmiten Elizabeth kantoi vastuun siskon tekemisistä. Se ei kuitenkaan koskaan haitannut Elizabethiä itseään, sillä Vanessa-sisko oli hänelle jo nuorena äärimmäisen rakas. Läheiset välit ovat säilyneet aina tähän päivään saakka, vaikka aina siskokset eivät olekkaan asuneet edes samalla mantereella.

Koulunsa Elizabeth kävi aikoinaan hyvin, hän keskittyi lähinnä opiskeluun, eikä muiden kanssa riehumiseen. Ystäviä Elizabethilla oli vain pari, mutta nekin olivat sitten sitäkin läheisimpiä. Jo nuorena Elizabeth huomasi, että hän tuli hyvin lasten kanssa toimeen ja hän harmitteli monesti sitä, ettei hänellä ollut nuorempia sisaruksia. High schoolin aikoihin Elizabeth mietti moneen kertaan tulevaa ammattivalintaansa – selvää oli, että hän haluaisi työskennellä lasten kanssa, mutta hän ei ollut aivan täysin varma siitä, mitä se tekeminen sitten olisi. Mielessä pyöri vaihtoehdot aina opettajasta kätilöön saakka, mutta lopulta high schoolin jälkeen Elizabeth lähti opiskelemaan lastentarhanopettajaksi. Opintojensa ohella Elizabeth tosin kerkesi pitää välivuodenkin – hän oli aina ollut kiinnostunut äitinsä kotimaasta Etelä-Afrikasta ja opiskeluajat tuntuivat hyvälle hetkelle lähteä hieman pidemmäksi aikaa maailmalle. Toki koko Aubreyn perhe oli matkustellut aina ympäriinsä niin Iso-Britanniassa kuin Etelä-Afrikassakin, mutta Elizabeth halusi nähdä ihan sitä oikeaa arkea. Vuoden verran neiti Etelä-Afrikassa viihtyi, mutta paluu Yhdysvaltoihin oli enemmän kuin mukavaa – omista juuristaan huolimatta Yhdysvallat tuntuivat kaikista eniten omalta kotimaalta.

Opiskelujensa jälkeen Elizabeth aloitti töiden hakemisen, mutta jostain syystä se ei käynytkään ihan niin helposti kuin hän oli etukäteen ajatellut. Töiden etsiminen tuotti päänvaivaa ja nuori nainen suunnitteli jo kaupungin vaihtoa, kun kohtalo niin sanotusti puuttui peliin. Eräänä viinanhuuruisena iltana Elizabeth nimittäin törmäsi Jack Harrisiin – muutamaa vuotta vanhempaan liikemieheen, joka oli työmatkalla Washingtonissa. Elizabeth ja Jack päätyivät viettämään yhden yön keskenään ja voisikin sanoa, että helposti ihastuva romantiikan perään kaipaileva Elizabeth ihastui Jackiin samantien. Myös Jack vannoi tuntevansa samoin ja koko Jackin työmatkan ajan kaksikko viihtyi yhdessä. Eron hetket olivat tuskaiset, mutta Jack teki lopulta yllättävän ehdotuksen – mies asui New Yorkissa ja nyt hän pyysi Elizabethia mukaansa. Yleensä Elizabeth oli ollut heidän perheestään se rauhallinen, järkevä ja ennen kaikkea harkitseva, ei hän tehnyt mitään hetken mielijohteesta. Nyt hän kuitenkin suostui Jackin ehdotukseen, eikä hän yhä tänäkään päivänä ymmärrä, mikä hänet sai sen tekemään – rakkaus, huoli töistä vai kenties kumpikin.

Elizabeth muutti New Yorkiin Jackin hulppeaan taloon ja lähes heti hän myös onnistui saamaan töitä eräästä yksityisestä päiväkodista aivan Manthattanin ytimestä. Pitkästä aikaa Elizabethista tuntui, että kaikki sujui hyvin, eikä naista edes haitannut, että Jackilla oli kaksi pientä lasta, jotka asuivat pääsääntöisesti heidän luonaan. Elämä oli mukavaa ja rauhallista, kaiken sen onnen vieläpä kruunasi Jackin kosinta vain puolen vuoden seurustelun jälkeen. Pikkuhiljaa asiat kuitenkin lähtivät menemään pieleen. Jack alkoi etääntyä yhä enemmän kihlatustaan, eikä Elizabeth tuntunut saavan mieheen enää mitään yhteyttä. Alkuun Elizabeth ajatteli, että ehkä kyse oli vain miehen töistä, olihan mies aiemminkin ollut stressaantunut töistään, joten ehkä kyse ei ollut mistään sen kummemmasta. Uteliaisuus vei kuitenkin myöhemmin voiton ja Elizabeth päätyi selailemaan miehensä puhelinta – pakkohan asioihin joku selvyys oli saada. Miehen tekstiviesteistä sitten paljastui karu totuus, Jack petti Elizabethiä useammankin naisen kanssa. Yllättäen Elizabeth osasi ottaa asian puheeksi miehensä kanssa, mutta lopputulos ei ollut ihan sellainen kuin mitä hän olisi olettanut. Jack kyllä myönsi pettämiset, mutta vieritti syyn Elizabethin niskoille, nainen kuulema oli ihan liian rauhallinen ja hiljainen, eikä ollut huomioinut miestään tarpeeksi. Jo ennestään niin herkkä Elizabeth tietysti uskoi, että vika oli oikeasti hänessä – jos hän olisi ollut parempi puoliso, ei kai Jack olisi koskaan häntä pettänyt?

Jackin pettämisseikkailut eivät kuitenkaan ole jääneet siihen, Elizabeth tietää miehen juoksevan vieraissa säännöllisesti, mutta jotenkin Elizabeth on onnistunut kääntämään asian mielessään omaksi syykseen, sitähän Jackin hänelle koko ajan hokee. Aina asian tullessa puheeksi Jack onnistuu syyttelemään Elizabethia ja lopulta Elizabeth on se, joka pyytelee mieheltään anteeksi tämän asioihin puuttumisesta. Henkinen väkivalta onkin oikeastaan avainsana Aubrey&Harris-taloudessa. Joku voisi ihmetellä, miksi Elizabeth ei ole lähtenyt vielä näin huonosta suhteesta, mutta vastaus on täysin ilmeinen – Elizabeth ei kerta kaikkiaan uskalla vaan hän toivoo, että vielä jonakin päivänä asiat muuttuvat taas paremmaksi. Sisaruksilleen tai ystävilleen Elizabeth ei ole uskaltanut mainita kotona vallitsevasta tilanteesta vaan hän antaa kaikkien ymmärtää, että kotona on kaikki hyvin.

Kuten jokainen on varmasti jo pystynyt päättelemään, Elizabeth on äärimmäisen kiltti. Hän on aina pyyteettömästi auttamassa muita, eikä koskaan jätä ketään pulaan – lyhyesti sanottuna, muiden hyvinvointi menee oman hyvinvoinnin edelle. Elizabeth ei itse näe omassa käytöksessään mitään pahaa tai huolestumisen aihetta, sillä hänestä on vain kerta kaikkiaan mukava saada muut iloiseksi ja miellyttää muita. Voisikin sanoa, että Elizabeth on helppo saada tossun alle, sillä nainen ei yleensä uskalla sanoa muille mistään vastaan ja häntä on naurettavan helppo käyttää hyväkseen. Jos joku kuitenkin menee Elizabethia moisesta syyttelemään, hän kiistää väitteet – hänen mielestään nämä asiat ovat itsestäänselviä, eikä kiltteydessä ole mitään pahaa. Ystävänä ja kumppanina Elizabeth onkin äärimmäisen hyvä ja lojaali, hän ei koskaan pettäisi ketään ja hän harkitsee niin tekemisiään kuin sanojaankin viimeiseen asti. Voisi kuvitella, että Elizabethin käytös johtuisi huonosta itsetunnosta tai jostain muusta vastaavasta, mutta mistään sellaisesta ei kuitenkaan ole kyse. Itsetunto Elizabethilla on kohdallaan, mutta jostain syystä hän ei vain tajua sitä, miten huonosti esimerkiksi Jack häntä kohtelee.

Elizabeth on ehdottomasti lämmin sydäminen ja välittävä ihminen. Ystävät ja perhe ovat hänelle tärkeitä, samoin hänen työnsä päiväkodilla. Elizabeth rakastaa lapsia ja työ lastentarhanopettajana sopiikin hänelle täydellisesti. Usein Elizabeth on toivonut, että hän saisi pian omiakin lapsia, mutta sen verran järkeä hänelläkin on päässä, että Jackin kanssa hän ei ole lapsia lähtenyt edes yrittämään. Jack on kyllä moneen kertaan vihjaillut, että pariskunta voisi pian alkaa oikeasti yrittämään lastenhankkimista, mutta Elizabeth on vedonnut milloin mihinkin tekosyyhyn, yleensä hän vain toteaa, ettei ole vielä valmis äidiksi, äitipuolenkin rooli riittää. Jackin 4- ja 5-vuotiaat tyttäret ovatkin naiselle tärkeitä, mutta Jackia hän ei osaa ajatella hyvänä isänä. Vaikka Elizabeth ei uskalla suhteestaan lähteä pois, mielessään hän silti toivoo salaa, että joku vielä joskus tajuaisi asioiden oikean laidan ja auttaisi häntä lähtemään suhteesta pois. Moneen kertaan Elizabeth on myös pelännyt, että Jackin harjoittama henkinen väkivalta muuttuu jonain päivänä fyysiseksi – kertaakaan Jack ei ole kihlattuaan lyönyt, mutta monesti on ollut tilanteita, joissa lyöminen ei ole ollut enää kaukana. Jollain tapaa Elizabeth jopa pelkää miestään, vaikka samaan aikaan hän rakastaakin miestään todella paljon. Ehkä joku hyväuskoinen puoli Elizabethistä edelleen haluaa uskoa, että asiat tulevat kyllä vielä muuttumaan ja heillä voisi vielä olla joskus tasapainoinen ja onnellinen parisuhde.

Elizabeth ja Vanessa ovat identtiset kaksoset ja yhä edelleen aikuisiällä vähän jokaisella on ongelmia erottaa siskoset toisistaan. Siskonsa tavoin Elizabethiltä löytyy pituutta noin 174 senttimetrin verran, hänellä on siniset silmät ja ruskeat hiukset. Hiukset yltävät noin puoleen selkään asti ja yleensä Elizabeth kihartaa suorat hiuksensa. Pukeutumisessaan Elizabeth suosii neutraaleja sävyjä, mutta hän ei kuitenkaan halua olla mikään seinäruusu, joka ei erotu tapetista. Elizabeth rakastaa mekkoja ja hameita, farkuissa hän ei juurikaan viihdy. Elizabeth rakastaa koruja ja muita asusteita, meikkaamisenkin salat hän opetteli jo nuorena, eikä hän oikeastaan poistu kotoa ilman edes pientä meikkikerrosta. Ruumiinrakenteeltaan Elizabeth on sopusuhtainen, jopa hoikka, ja hän pyrkii pitämään ulkonäöstään huolta säännöllisellä liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla.

Pelaaja: jensku Kuvissa: Lyndsy Fonseca RPG: Phoenix Rising RPG