Koko nimeltään Julija Viktorovna Vodyanova. Syntynyt 4. kesäkuuta 1990, New York Cityssä. Perheeseen kuuluu vanhemmat Viktor ja Alexandra, isoveljet Sergei (s. 1979) ja Vladimir (s. 1982), isosisko Olga (s. 1988), kaksoissisarukset Tatyana ja Maksim sekä pikkusiskot Milena (s. 1992) ja Irina (s. 1996). Sukujuuret kummankin vanhemman puolelta Venäjältä, joten näin ollen puhuu äidinkielenään venäjää. Puhuu kuitenkin sujuvasti myös englantia. Opiskelee Columbian yliopistossa kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Opiskeluidensa ohella tekee täysipäiväisesti hommia oman kosmetiikkamerkin Julija Vodyanova Make Upin parissa.

Kukaan, joka on alun perin New Yorkista kotoisin, ei ole voinut välttyä kuulemasta Vodyanov nimeä. Nimi on pyörinyt new yorkilaisten huulilla jo vuosikymmeniä, sillä suvulla on pitkät juuret. Alun perin Venäjältä lähtöisin olevan suvun perheen päänä voidaan pitää Vladimir Vodyanovia, joka hankki suvulleen mainetta ja mammonaa sijoituksillaan. Vladimir ja hänen vaimonsa Jekaterina saivatkin töiden paiskimisen ohessa peräti viisi lasta, joista vanhin on Viktor. Viktor päätyi mukaan isänsä bisneksiin jo nuorena poikana ja heti täysi-ikäistyttyään mies alkoi vaatia isäänsä siirtymään enemmän rikollisiin puuhiin. Vladimir halusi kuitenkin pitää bisneksensä täysin laillisina, mikä ei Viktorille kelvannut, joten niimpä jo parikymppisenä Viktor myrkytti oman isänsä ja näin ollen hänestä tuli uusi perheen pää. Yhä tänäkään päivänä Vodyanovien suku ei tiedä, kuka Vladimirin oikeasti tappoi, mutta epäilyksiä on liikkunut jo vuosia Viktorin suuntaan. Kyseisistä tapahtumista kuitenkin Vodyanovien suvun tarina pääsi kunnolla käyntiin.

70-luvun loppupuolella Viktor oli hyvää vauhtia perustamassa The Bandit Queen strippiklubia – lähinnä peitelläkseen omia liiketoimiaan, mutta vuosien saatossa klubi on noussut melkoiseksi imperiumiksi, jonka toimintaan kuuluu niin huumeet kuin peräti ihmiskauppakin. Viktorilla on ollut siis vuosikaudet kädet täynnä töitä, mutta aikaa on jäänyt perhe-elämänkin perustamiselle. Vain joitakin vuosia isänsä kuoleman jälkeen Viktoria tapasi niin ikään Venäjältä kotoisin olevan Alexandran ja häitäkin vietettiin vain vuosi ensitapaamisen jälkeen. Lapsia perheelle on siunaantunut kahdeksan, kaikki vain muutaman vuoden välein toisistaan: ensin syntyi Vladimir ja vuoteen 1992 mennessä perheessä oli jo Sergei, Olga, Julija, Maksim, Tatyana ja Milena. Hetken perhe jo ajatteli, että Milena jäisi kuopukseksi, mutta vuonna 1996 syntyi vielä Irina.

Vodyanovien lapsuudesta ei puuttunut käytännössä katsoen mitään. Rahaa oli kuin roskaa ja perheellä oli iso asunto sekä lukuisia loma-asuntoja ympäri maailmaa. Viktor hommasi lapsilleen kaiken minkä suinkin pystyi, keinoja kaihtamatta. Perheellä on myös aina ollut läheiset välit keskenään, huolimatta siitä, että ikäeroa varsinkin nuorempien ja vanhempien välillä on useampi vuosi. Julijalla on aina ollut läheiset välit varsinkin kaksoissisaruksiinsa: hän on kolmikosta vanhin, perässä tulee Maksim ja Tatyana on nuorin, joskin Julija ja Tatyana ovat identtiset. Tekemistä on aina riittänyt ja kolmikko kertoo toisilleen aivan kaiken, eikä ole mitään, mitä pitäisi pitää salassa. Läheisistä väleistä huolimatta (tai ehkä juuri siitä johtuen) Julija on aina tehnyt sisaruksilleen selväksi, että hän on heistä kolmesta vanhin ja sen takia hän tietää kaikesta kaiken. Voisi sanoa, että Julija on aina puskemassa sisaruksiaan eteenpäin, eikä kestä katsoa, jos nämä eivät pärjää elämässään.

Kunnianhimoa Julijalla on aina riittänyt ja kotiin hän kantoi jo pienestä koululaisesta alkaen vain kiitettäviä numeroita. Ystävyyssuhteet eivät kuitenkaan ole jääneet sen vähemmälle vaan Julija on aina raivannut tiensä suosituimpien joukkoon ja ystäväpiiri on aina ollut laaja. High schoolista Julija lähti vuosikurssinsa parhaimmalla todistuksella ja jotain kunnianhimosta kertoo myös se, että high schoolin viimeisellä luokalla Julija alkoi suunnitella omaa kosmetiikkamerkkiä ja oman yrityksen hän perusti heti koulusta päästyään. Ensimmäisenä vuosi valmistumisen jälkeen menikin siis täysin oman yrityksen perustamisessa, mutta heti seuraavana vuonna nuori neiti lähti jo takaisin koulun penkille – koulupaikkansa Julija sai käytännössä katsoen vain valita ja hän lähtikin Columbian yliopistoon kauppatieteelliseen tiedekuntaan.

Nykyisin Julijan elämään kuuluu siis hyvin pitkälti koulu sekä työt. Julija tekee töitä lähes ympäri vuorokauden, eikä hän kamalasti ole viitsinyt jarrutella vaan ajattelee enemmänkin, että silloin pitää takoa kuin rauta on kuumaa. Oma kosmetiikkamerkki nousi nopeasti hyvin suosituksi ja merkki on laajentunut koko ajan, joten tekemistä on riittänyt ja riittää taatusti jatkossakin. Julijan elämä on hyvin kiireistä, mutta omasta mielestään hän elää juuri nyt elämänsä parasta aikaa.

Julija Vodyanovaa on äärimmäisen helppo kuvata ylimieliseksi jääkuningattareksi ja sitä hän omalla tavallaan onkin. Hän tietää, mitä haluaa ja hän tietää myös, miten sen saa. Julija on valmis tekemään kaikkensa haluamansa eteen, oli sitten kyse ulkonäöstä, työstä, koulusta tai parisuhteista. Jo nuoresta tytöstä lähtien hän on tiennyt haluavansa työskennellä kauneuden parissa tavalla tai toisella, mutta esimerkiksi mallin työt eivät häntä ole koskaan kiinnostaneet, sillä hän ei juurikaan viihdy kameran edessä. Sosiaalinen media kyllä täyttyy itse räpsityistä selfieistä, mutta hän ei muuten halua keikistellä turhan paljoa kameran edessä. Siitäkin huolimatta Julija on nähty useammankin kerran lehtien kansissa ja haastatteluissa ja aina Julija antaa itsestään kaikkensa, mutta kyseiset asiat Julija tekee vain saadakseen itselleen lisää mainetta.

Voisi sanoa, että Julija on hyvin pinnallinen ihminen ja hän arvostelee ihmiset aina ulkonäön perusteella. Jos joku on hänen mielestään ruma, sitä ei voi pelastaa edes mahtava luonne. Julija onkin käyttänyt huomattavia summia ulkonäköönsä, eikä hän näe siinä mitään väärää. Siitäkin huolimatta hän inhoaa sitä, että hänet tuomitaan helposti aivottomaksi bimboksi, sillä hän on kaikkea muuta kuin sitä. Julija nostaakin omat saavutuksensa helposti puheeksi ja hän rakastaa kehuskella mm. koulutuksellaan ja hyvillä arvosanoillaan. Omasta yrityksestään Julija on äärimmäisen ylpeä. Kunnianhimoa ei siis puutu ja Julija ei voi ymmärtää ihmisiä, joilla ei ole mitään tavoitteita elämässään. Toisaalta taas, Julija ei koe kaikkia tavotteita saman arvoisiksi, eikä voi ymmärtää esimerkiksi semmoisia ihmisiä, jotka tyytyvät vaikkapa siivoajan tai kaupan kassan töihin. Julijan mielestä ihmisen pitää aina pyrkiä kehittämään itseään lisää ja hänkään ei aio tyytyä vain yhteen yritykseen tai pelkkään kosmetiikkamerkkiin vaan aikoo laajentaa bisneksiään eteenpäin kunhan aika on sopiva.

Perheeseensä ja koko sukuun Julijalla on hyvin läheiset välit. Aikaa on vietetty aina paljon keskenään ja ketään ei ole jätetty ulkopuoliseksi. Läheisimmät välit Julijalla on omaan kaksoissiskoon Tatyanaan sekä Milena-pikkusiskoon. Kumpaakin kohtaa Julija osaa myös olla melkoinen orjapiiskuri – hän ei halua kummankaan laiskottelevan vaan on jatkuvasti painostamassa näitä niin kouluun, salille kuin kunnon töihinkin. Niin kuin muutkin perheenjäsenet, myös Julija on täysin tietoinen isänsä bisneksistä, eikä hän oikeastaan ole asiasta mitään mieltä, lähinnä vain ajattelee, että rikollisuus tuo lisää mainetta heidän perheelleen ja pitää heistä sopivan uhkaavaa kuvaa yllä. Julija rakastaa sitä, että heidän perhettään pidetään jopa pelottavana, eikä kukaan uskalla laittaa heille vastaan. Pelkästään jo sukunimi Vodyanov kantaa omanlaistaan mainetta ja Julija on nimestään ylpeä. Toisinaan häntä hieman ärsyttää se, että koko suku on puuttumassa aina kaikkien asioihin, mutta toisaalta hän myös tiedostaa olevansa itse ihan samanlainen kuin muukin suku – hän haluaa kuulla aina kaikki uusimmat juorut.

Julijan parisuhteista ei ole kovinkaan paljoa sanottavaa. Hän on seurustellut muutamia kertoja ja jokainen hänen entisistä poikaystävistään on ollut myös seurapiireistä lähtöisin, yleensä juurikin venäläisten keskuudesta. Julija ei voisi koskaan seurustella itseään köyhemmän ihmisen kanssa, puhumattakaan siitä, jos mies ei vastaisi hänen ulkonäköihanteitaan. Kumppanina Julija on myös varsinainen diiva ja odottaa, että mies tekee kaikkensa hänen puolestaan. Useimmat miehet eivät siis ole jaksaneet Julijaa kovin pitkään ja hänen pisin parisuhteensa kesti hieman alle vuoden. Treffikutsuja hänelle kyllä satelee, mutta tällä hetkellä Julija ei edes jaksa keskittyä deittailuun, sillä hänellä on niin paljon tekemistä töidensä ja koulun kanssa. Julijan lähipiiriin ei kuulu perheen lisäksi kovin paljoa ihmisiä. Hänellä on oma ystäväporukkansa, joka on pysynyt suhteellisen samana junior high schoolista lähtien ja tämän porukan kanssa Julija viettää kaiken mahdollisen ylimääräisen ajan. Joka ikinen hänen ystävistään on myös lähtöisin seurapiireistä ja ketään vähempi arvoista Julija ei taatusti päästäisi lähelleen. Parhaan ystävänsä Beaun kanssa Julija on hyvinkin samanlainen, joten ei ole vaikea arvata, miksi he tulevat niin hyvin toimeen – kumpikin arvostelee kaikki todella helposti, eivät pidä köyhempiä juuri minkään arvoisina ja ulkonäkö on tärkeä asia. Juuri edellä mainituista syistä Julijan on aina ollut hyvin vaikea hyväksyä parhaan ystävänsä miesystävä, joka tulee huomattavasti huonommista piireistä, mutta alkuvaikeuksien jälkeen Julija ei ole päättänyt asiaan enää puuttua. Ystävien lisäksi Julijalla on runsaasti erilaisia tuttavia, mutta lähelleen hän ei päästä ihan ketä tahansa.

Julija on hyvin ulkonäkökeskeinen. Hän ei poistu kotoa mihinkään ilman vähintäänkin parin tunnin laittautumista. Meikkien täytyy olla aina kunnossa ja hän käyttää aikaansa pelkästään arkimeikkiin kuin moni käyttää juhlavampaan meikkiin. Aitous ei ole mikään päivän sana Julijan mielessä, sillä häneltä löytyy niin irtoripset, hiustenpidennykset kuin täytettä huulista sekä rinnoista – moni on myös kummastellut viime vuosina Julijan kaventunutta nenää, mutta kauneusleikkauksiansa hän ei myönnä. Hiuksensa Julija on vaalentanut ja silmien väri hänellä on sininen. Pituutta hänellä on puolestaan noin 175 senttimetriä. Vaatteet ovat vain merkkituotteita ja mihinkään halpaan rättiin hän ei pukeudu. Julija pitää ulkonäöstään huolta myös terveellisellä ruokavaliolla (hän on kasvissyöjä) sekä säännöllisellä liikunnalla niin salilla kuin lenkkipolulla.

Pelaaja: jensku Kuvissa: Alena Shishkova RPG: From New York With Love RPG