Koko nimeltään Kyrylo Oleksander Zoshchenko. Syntynyt 12. marraskuuta 1990, Bilhorod-Dnistrovskyissä, Neuvostoliitossa (nyk. Ukraina). Perheeseen kuuluu vanhemmat Petruso ja Maryska, isoveli Andriy (s. 1987) ja isosisko Dariya (s. 1987) sekä pikkusisko Nastasiya (s. 2000).

Opiskellut lääketiedettä Kiovan yliopistossa neljän vuoden ajan, jätti kuitenkin opiskelunsa kesken. Puhuu äidinkielenään niin ukrainaa kuin venäjääkin. Tällä hetkellä töissä kiovalaisessa levykaupassa.

Kyrylo Oleksander Zoshchenko syntyi äitinsä kolmanneksi lapseksi loppuvuodesta 1990. Perheeseen kuului jo ennestään kolme vuotta aikaisemmin syntyneet kaksoset Andriy ja Dariya. Kyrylon syntymän aikaan Maryska äiti oli opiskelemassa Kiovassa lääkäriksi, kun taas kaksoset olivat Maryskan vanhempien luona perheen kotikaupungissa Bilhorod-Dnistrovskyissä. Maryskalla oli tavoitteet korkealla opintojensa suhteen ja hän halusi valmistua mahdollisimman nopeasti, jotta voisi palata takaisin kotiin ja aloittaa normaalin perhe-elämän lapsiensa kanssa. Asiat mutkistuivat kuitenkin, kun Maryska oli erään kerran käymässä kotikaupungissaan ja tutustui muuan Petruso Avramenkoon. Yksi asia johti toiseen ja yhteisen yön seurauksena Maryska oli jälleen raskaana. Raskaus oli jonkinlainen kriisi Maryskalle, sillä hän tiesi, ettei parisuhde Petruson kanssa ollut mahdollinen. Uskontonsa ja perheensä painostuksen takia Maryska ei myöskään pystynyt aborttiin, joten vaihtoehdoksi jäi pitää lapsi. Kyrolo syntyi marraskuun 12. päivänä ja lyhyen äitiysloman jälkeen Maryska palasi Kiovaan ja Kyrylo jäi sisarustensa ja isovanhempiensa kanssa etelä-Ukrainaan.

Lapsuus Ukrainassa ei ollut sieltä juhlavimmasta päästä. Kyrylon syntymän aikaan Ukraina oli vielä osa Neuvostoliittoa, joka vaikuttaa Kyrylon elämään yhä niin että sisarustensa ja muun perheensä tapaan hän puhuu äidinkielenään niin ukrainaa kuin venäjääkin. Lapsena Kyrylo oli suhteellisen rauhallinen ja hän lähinnä leikki itsekseen. Lapsuudesta ilman äitiä Kyrylo ei edes muista juuri mitään, sillä hän oli vasta kolmen ikäinen, kun Maryska sai yleislääkärin paperit yliopistosta ja muutti takaisin lapsiensa luokse. Maryska sai ostettua pienelle perheelleen kerrostaloasunnon ja elämä oli suhteellisen normaalia. Koulussa Kyrylo oli keskiverto-oppilas, kotiin tuli ihan hyviä numeroita. Kavereitakin oli jonkun verran. Toisinaan Kyrylo muistaa kyselleensä isänsä perään, mutta samanlaista kriisiä hän ei kokenut kuin esimerkiksi Andriy – myöskään kaksoset kun eivät tienneet isästään mitään. Kyrylo oli 9-vuotias, kun Maryska sitten viimein eräänä päivänä tuli kotiin ja esitteli lapsilleen uuden miesystävänsä. Alku oli kaikille hämmentävä ja vielä hämmentävämmäksi asian teki se, että kyseinen mies oli juuri sama Petruso, joka oli myös Kyrylon isä. Nuoresta Kyrylosta oli varsin outoa se, että hänen isänsä oli koko ajan ollut niin lähellä, mutta ei ollut silti osallistunut poikansa elämään. Sitä asiaa Kyrylo ei kuitenkaan nuorempana kamalasti ajatellut ja kun vuotta myöhemmin perheeseen syntyi vielä Nastasiya-tytär, Kyrylo oli asiasta vain ja ainoastaan innoissaan. Nuoresta iästä huolimatta hän oli aina ollut hieman kateellinen Dariyan ja Andriyn läheisistä väleistä, joten nyt hänkin oli saamassa ihan oikean sisaruksen!

Nuorimmaisena Kyrylo ottikin uuden sisaruksen parhaiten vastaan, kun taas Dariyalle ja Andriylle uusi sisarus oli lähes maailmanloppu. Dariya mustasukkaili niin äidin kuin kaksoisveljen huomiosta, kun taas Andriyn mielestä oli epäreilua, että Kyrylolla ja Nastasiyalla oli isä elämässään, vaikka kaksosillakaan ei ollut. Jollain tapaa voisi ehkä sanoa, että Nastasiyan syntymän jälkeen Kyrylo hieman etääntyi sisaruksistaan ja enemmän hän keskittyikin siihen, että pääsi tutustumaan isäänsä ja olemaan oikeasti isoveli uudella siskolleen. Pienestä draamasta huolimatta Zoshchenko-Avramenko perhe eli suhteellisen normaalia elämää, eikä Kyrylolla ainakaan ole mitään sen kummempaa sanottavaa lapsuudestaan. Andriy aiheutti hieman harmaita hiuksia heistä jokaiselle teini-iässään niin koulukiusaamisellaan kuin näpistelyllä ja siitä seuranneilla ongelmilla, mutta Kyrylo ei pahemmin veljensä tekemisiin puuttunut vaan antoi Dariyan hoitaa saarnaamisen. Tunnelma kotona hieman tasoittui kaksosten täysi-ikäistyttyään muutettua kotoa pois – kauaa lukion päättymisen jälkeen Kyrylokaan ei kotona viihtynyt, sillä osittain vanhempiensa painostuksesta hän oli päättänyt hakea yliopistoon opiskelemaan lääketieteitä ja kuin ihmeen kaupalla hän pääsi sisään ensimmäisellä yrityksellä. Alle 20-vuotias Kyrylo muuttikin sitten yksin Kiovaan ja jälkeen päin nuorukainen on sanonut sen olleen yksi elämänsä huonoimpia päätöksiä.

Opiskelut eivät siis juurikaan Kyryloa kiinnostaneet, mutta nuorukaisella ei ollut sydäntä tuottaa pettymystä vanhemmilleen, jotka olivat täysin vakuuttuneet siitä, että Kyrylosta tulisi vähintäänkin kirurgi. Kolme ensimmäistä vuotta Kyrylo sai käytyä koulua, kunnes hän ilmoitti lopettavansa – eropaperit hän vei koululle, mutta vanhemmilleen hän ei sanonut mitään. Päätöksestään Kyrylo uskalsi ilmoittaa vasta vuotta myöhemmin ja koulun lopettamisen myötä Kyrylon välit niin Maryskaan kuin Petrusoonkin ovat hieman huonontuneet, mistä Kyrylo on ollut pahoillaan. Sen sijaan, että Kyrylo olisi palannut Kiovasta takaisin kotiinsa, hän päätyi työskentelemään eräässä levykaupassa ja sille tielle nuorukainen on jäänyt.

Kyrylo ei ole koskaan antanut itsestään kamalasti ympäristölleen vaan on ollut tietynlainen arvoitus kaikille, jotka hänen kanssaan ovat tekemisissä. Kyrylo viihtyy loistavasti omissa oloissaan ja hän saattaa olla tuntikausia syventynyt esimerkiksi musiikin kuunteluun ja lukemiseen ilman, että tajuaa lainkaan, mitä ympärillään tapahtuu. Kaikki luova puuha ja keskittymistä vaativa tekeminen onkin aina ollut Kyrylon mieleen, sillä niin hän saa toteuttaa parhaiten itseään ilman mitään ulkopuolisia häiriötekijöitä. Nuorempana Kyrylo oli suhteellisen keskiverto-opiskelija koulussa, mutta lukioon mennessä opiskelu alkoi kiinnostaa nuorukaista enemmän ja lääketieteellinenkin oli hänen mielestään omalla tavalla mielenkiintoista – hän uskoo edelleen, että olisi varmasti viihtynyt lääkärin ammatissa sen haasteellisuuden vuoksi, mutta ei pitänyt sitä lainkaan omana juttunaan, joten hän koki paremmaksi lopettaa opiskelut ennen valmistumistaan.

Sen hiljaisen ja rauhallisen puolen vastapainoksi löytyy myös eloisa ja nauravainen nuorukainen, jolla on aina kymmenen rautaa yhtä aikaa tulessa, eikä hän aina malttaisi keskittyä vain yhteen asiaan kerralla. Kyrylolla on toisinaan ollut paha tapa jättää asioita hieman puolitiehen ja juuri tämän piirteen takia vanhemmatkin jaksoivat valittaa nuorukaisen päätöksestä jättää koulu kesken, sillä he epäilivät, että Kyrylo katuisi vielä päätöstään jossain vaiheessa. Tällä hetkellä Kyrylo kuitenkin viihtyy työssään levykaupassa, sillä musiikki on aina ollut lähellä hänen sydäntään. Yläasteen ja lukion aikaan Kyrylo oli mukana koulukavereidensa bändissä ja kirjoitteli hän myös silloin tällöin levyarvosteluita koulunsa lehteen. Lukion aikoihin Kyrylo haaveilikin myös musiikkiin liittyvästä ammatista – esimerkiksi musiikin opettaja tai musiikkitoimittaja olivat mieleisiä urahaaveita, eikä Kyrylo pidä tällä hetkellä kumpaakaan vaihtoehtoa täysin poissuljettuna ideana.

Jos Kyrylon elämään onnistuu jotenkin tunkemaan mukaan, saa hänestä taatusti hyvän ja luotettavan ystävän itselleen. Ystävinä Kyrylolla on vain harvoja ja valittuja, vaikka muita hyvänpäiväntuttuja onkin hieman enemmän. Seurustelusuhteita Kyrylolla ei ole kamalasti sanottavaa. Pari pidempiaikaista tyttöystävää häneltä on löytynyt, mutta suhteet ovat päättyneet milloin mistäkin syystä. Omalla tavallaan Kyrylo haluaisi jo pikkuhiljaa sitoutua vakavammin, mutta hän ei kuitenkaan halua kiirehtiä asian kanssa. Kyrylolla on kuitenkin haaveissaan isohko perhe, mutta hän tietää, että kaikki tapahtuu ajallaan, eikä hän halua samanlaista tilannetta kuin omassa perheessään – hänen mielestään kaikilla lapsilla tulee olla samat vanhemmat, vaikka tottakai hän mieltää omat sisaruksensa täysin omikseen, vaikka hänellä onkin Dariyan ja Andriyn kanssa eri isä. Vaikka perheen lapsien lapsuus olikin ihan onnellista aikaa, Kyrylo ei kuitenkaan halua omien lapsiensa kokevan sitä, että vanhemmat eivät ole varhaislapsuudessa juuri millään lailla läsnä, oli syy mikä hyvänsä.

Sisaruksiinsa Kyrylolla on hyvät ja läheiset välit. Nastasiya on aina tuntunut kaikista läheisimmiltä, mutta myös välit Dariyaan ja Andriyyn ovat pysyneet lämpiminä, ehkä juuri pienestä ikäerosta johtuen. Dariyan ja Andriyn muutto Ukrainasta pois olikin Kyrylolla suhteellisen kova isku ja monet kerrat hän onkin valittanut sisaruksilleen, että eivätkö nämä olisi voineet jäädä hieman lähemmksi. Kyrylo on suhteellisen lapsirakas, joten hänestä on myös tuntunut pahalle olla niin kaukana Dariyan lapsista, sillä hän haluaisi olla enemmän tekemisissä siskonsa perheen kanssa. Mahdollisuuksien mukaan Kyrylo onkin käynyt kyläilemässä sisaruksiensa luona Yhdysvalloissa ja salaa hän on haaveillut, jos pääsisi joskus itsekin kyseiseen maahan muuttamaan. Hän kuitenkin tietää, ettei se olisi hänelle yhtä helppoa kuin sisaruksilleen – kaksosilla oli turvanaan amerikkalaisen isän myötä saatu kansalaisuus, Kyrylon puolestaan pitäisi itse luovia tiensä tuohon mahdollisuuksien maahan.

Kyrylo herättää huomiota ulkonäöllään lähes missä tahansa hän liikkukaan, mikä ei ole koskaan juurikaan häntä haitannut. Hänellä on tatuointeja niin käsivarsissa kuin rintakehässäkin ja uudet kuvat ovat jatkuvasti suunnitteilla. Varsinkin uskonnollisilta vanhemmiltaan Kyrylo on saanut kommenttia siitä, että tatuointeja ei tarvitsisi tulla enää yhtään lisää, mutta Kyrylo ei ole moisia puheita koskaan suostunut kuuntelemaan. Nuorukaisella on tummat hiukset ja myös silmät ovat ruskeat. Pituutta puolestaan löytyy noin 180cm ja ruumiinrakenteeltaan hän on suhteellisen hoikka. Kyrylo urheilee jonkun verran ja syö suhteellisen terveellisesti, mutta ei hän epäterveellistä ruokaakaan kammoksu. Vaatemaku koostuu hyvin pitkälti bändi- ja printtipaidoista sekä pillifarkuista ja nahkatakeista.

Pelaaja: jensku Kuvissa: Denis Stoff RPG: From New York With Love RPG